Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477532
Прогноз погоди
Загальноміська легкоатлетична естафета
17 травня 2010 року 09:56

            15 травня 2010 року у світі відзначався Міжнародний день сім’ї. До дня сім’ї  у місті Житомирі стартувала легкоатлетична естафета серед команд загальноосвітніх, вищих навчальних закладів, ветеранів легкої атлетики, представників підприємств та організацій міста.

            "За ініціативи міської федерації легкої атлетики (голова – А.Малівський), при підтримці Житомирського міського голови, вперше за багато років відроджено проведення масової легкоатлетичної естафети", - зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.
           Вона також поінформувала, що до складу команд навчальних закладів увійшло по 3 дівчини та 4 юнаки, до складу дорослих команд – 2 жінки, 3 чоловіки. Дистанція естафети пролягала по Новому та Старому бульвару, і житомиряни стали свідками захоплюючого видовища з переданням естафетних паличок та боротьбою на кожному відрізку.

            У підсумку серед загальноосвітніх навчальних закладів перемогу здобули гості змагань – учні Першотравенської ЗОШ Баранівського району. На другому місті – команда Житомирського міського колегіуму №34, на третьому – загальноосвітньої школи №28 м. Житомира. Бронзові нагороди отримали учнів ЗОШ №21, які вибороли третє місце серед житомирських шкіл.

            У змаганнях серед вищих навчальних закладів - першими були студенти Житомирського державного університету ім. І.Франка, на другому місті – команда Житомирського національного агроекологічного університету, на третьому – Житомирського державного технологічного університету.

            Відзнаками нагороджені також ветерани легкої атлетики міста, які показали високий рівень фізичної підготовки, майже на рівних змагаючись зі своїми вихованцями на естафетній дистанції.








Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare