Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482699
Прогноз погоди
Чемпіон світу з плавання навчатиме маленьких житомирян
13 травня 2010 року 16:24


13 травня 2010 року відбулася зустріч міського голови Житомира Віри Шелудченко із срібним призером Олімпіади у Сіднеї, чемпіоном світу та Європи з плавання Денисом Силантьєвим.

 

Спортсмен запропонував відкрити у Житомирі «Клуб дитячого плавання». Мета даного проекту - попередження та запобігання трагічних випадків, пропаганда здорового способу життя, навчання дітей віком від 6 до 12 років техніці плавання та правилам безпечного поводження на воді у літній період.

 

«Я би дуже хотіла, щоб у нашому місті був і достойний басейн, і такий клас із плавання, який пропонують сьогодні спортсмени. Цього року ми переконались в тому, що багато наших дітей не вміють плавати. Тільки 3 дитячі садочки мають басейни, і черги у ці садочки дуже великі: батьки хочуть віддати своїх дітей саме туди. Тому я реально оцінюю ситуацію і можу казати, що ми зацікавлені у створенні такого клубу з плавання в Гідропарку», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

 

Заняття Клубу проводитимуться на відкритій воді у районі Гідропарку. Діти навчатимуться у видатних спортсменів та під наглядом досвідчених тренерів із плавання.

 

Заняття є безкоштовними і потрапити на них зможе кожна дитина, яка не має медичних протипоказань до занять.

 

Спільний проект Житомирської міської ради та Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Дениса Силантьєва та Яни Клочкової стартуватиме у липні 2010 року.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare