Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482104
Прогноз погоди
Привітання Житомирського міського голови В.Т.Шелудченко зі святом Великої Перемоги!
7 травня 2010 року 14:44
Дорогі ветерани, шановні житомиряни!

Від усього серця вітаю Вас зі святом Великої Перемоги!
У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.
9 травня навіки залишиться святою датою на нашій землі, завжди буде днем скорботи і пам’яті про ту величезну жертву, яку приніс український народ.
Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.
В день свята бажаю Вам, дорогі ветерани, міцного здоров'я, злагоди і благополуччя, довгих літ життя. Мирного Вам неба та ясного сонця!
Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

З повагою,
міський голова                             Віра Шелудченко




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare