Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476476
Прогноз погоди
На вшанування безсмертного Подвигу
7 травня 2010 року 15:26
На вшанування безсмертного Подвигу

    До визначної  65-ї річниці великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні спеціалістами управління праці та соціального захисту населення міської ради підготовано святкову стінгазету «Ветеран».
В газеті розміщено вітання з ювілейною датою та фотографії житомирян, що визволяли Україну в ті далекі буремні роки. Ознайомитися з її змістом можна в холі управління за адресою майдан імені С.П. Корольова, 7.
    Як зазначив начальник управління Юрій Прокопець, підготовка даної газети свідчить про те, що працівники підпорядкованого йому підрозділу не лише відмінно виконують покладені на них функції по соціальному захисту та наданню різного виду допомоги ветеранам міста, але й ведуть активну патріотично-виховну роботу серед молодого покоління. А для ветеранів це ще один подарунок до визначної дати, ще одна згадка про героїчні дії житомирян в роки великого протистояння.































Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare