Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482656
Прогноз погоди
«Круглий стіл» з питань соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи
31 березня 2010 року 14:27



У міській раді відбувся «круглий стіл» із представниками громадських організацій з питань соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. У ході заходу відбулася конструктивна розмова щодо вирішення проблем соціального захисту цієї категорії населення та членів їх сімей.

 

У засіданні взяли участь заступник міського голови Іван Заінчковський, представники управління праці та соціального захисту населення, відділу по обліку та розподілу жилої площі, управління охорони здоров’я, управління комунального господарства, управління житлового господарства, управління освіти.

 
У ході «круглого столу» учасниками висловлювалися різні думки та погляди з питань соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, вимоги щодо яких встановлені чинним законодавством.

Численні пропозиції,  висловлені учасниками, взяті до відома, та
вирішено звернутися до облдержадміністрації з листом щодо здійснення практичного сприяння у вирішенні актуальних проблем у сфері соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare