Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479498
Прогноз погоди
Акція «Допоможи конкретній людині» триває
26 березня 2010 року 10:17

У рамках безстрокової благодійної акції «Допоможи конкретній людині», започаткованої міським головою Вірою Шелудченко, житомирянин Мечислав Лаговський отримав одяг, їжу та дах над головою.

«На жаль, уже звичним явищем великих та малих міст України стають люди, які сплять на вулицях, в під’їздах будинків, на горищах чи у підвалах. Вони - жертви окремих процесів у соціально-економічному житті суспільства», - зазначила міський голова В.Шелудченко. Вона також запевнила, що влада не залишає таких людей напризволяще, намагаючись допомогти їм розв’язати їхні складні життєві проблеми.

           

Так, наприкінці 2009 року до міськвиконкому за допомогою звернувся житомирянин Мечислав Лаговський. Він прожив нелегке життя. Залишився без рідних, без документів та житла.

 

 

«Наприкінці 2009 року зіткнувся з ситуацією, що нема куди іти. Перший час жив, де доведеться: на вокзалі в підїздах. Добрі люди підказали звернутися до міської влади. Мене направили в Центр адаптації, де проживають такі ж, як і я. Дали мені притулок від лютих морозів, що були на вулиці», - розповідає М.Лаговський.

 

 

Мечиславу Лаговському запропонували щоденне гаряче харчування на вул. Бердичівській, 113, дали продукти харчування, теплий одяг. За сприяння керівників міськвиконкому він поновив документи, оформив пенсію та матеріальну допомогу на лікування.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare