Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464615
Прогноз погоди
Органи управління цивільного захисту міста брали участь в командно-штабному навчанні
19 лютого 2009 року 09:13
 
Органи управління цивільного захисту міста
брали участь в командно-штабному навчанні

     18 лютого 2009 року органи управління цивільного захисту міста брали участь в командно-штабному тренуванні, яке проводилось під керівництвом управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.
      Тема тренування: «Дії органів управління та сил цивільного захисту у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском весняної повені та дощових паводків».
      Для проведення тренування була умовно створена складна, але реальна обстановка, яка, можливо в менших масштабах, цілком характерна для міста весняної пори. Нестійкі метеорологічні умови, що супроводжувались сильними опадами, за легендою тренування призвели до значного підтоплення окремих районів міста, пошкодження об’єктів міської інфраструктури, порушень нормальної роботи систем життєзабезпечення і вимагали від учасників навчання прийняття ефективних управлінських рішень для забезпечення сталої роботи міського господарства, своєчасного реагування на аварійні ситуації, оперативної ліквідації їх наслідків.
     Керівництву виконавчих органів міської та районних рад, працівникам комунальних служб, зв’язківцям, енергетикам, транспортникам, особовому складу рятувальних підрозділів МНС України довелось одночасно організовувати виконання значного обсягу робіт: відселення людей, оселі яких зазнали підтоплення та їх життєзабезпечення, проведення відновлювальних робіт на об’єктах і мережах зв’язку, енергопостачання, ремонт пошкоджених мостів та дільниць доріг, вносити певні корективи в графіки та маршрути руху міського пасажирського транспорту.
      Командно-штабне тренування покликано дати його учасникам практичні навички у прийнятті ефективних управлінських рішень, вміння оцінити свої сили та можливості, відпрацювати питання взаємодії .

 Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове