Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477233
Прогноз погоди
Спортивні новини Житомира. Змагання з боулінгу.
22 березня 2010 року 10:47
Спортивні новини Житомира. Змагання з боулінгу.

    За ініціативи управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради у фізкультурно-оздоровчому комплексі товариства «Маген-Україна» (ФОК) відбулися змагання з боулінгу серед працівників міськвиконкому. Змагання проходили в рамках I спортивно-оздоровчих ігор за підтримки профспілкового комітету міської ради та житомирського міського голови  Уже пройшли змагання з більярду, попереду - змагання з настільного тенісу, волейболу, міні-футболу.
У змаганнях взяли участь представники департаментів - економічного розвитку та юридичного,
управлінь - регулювання земельних відносин, транспорту та зв’язку, муніціпального розвитку, зв’язків з громадськістю, у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.
Переможцями стали – головний спеціаліст депертаменту економічного розвитку В.Деркач (I місце), начальник управління транспорту та зв’язку В.Клинчук (II місце) та головний спеціаліст управління муніціпального розвитку А.Ражев (III місце).





























Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare