Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476920
Прогноз погоди
Налагодження співпраці міської влади з студентським магістратом
11 березня 2010 року 20:26
           
11 березня 2010 року в прес-центрі Житомирської міської ради відбувся круглий стіл з питань повноважень органів студентського самоврядування за участю міського голови, керівників вузів та органів студентського самоврядування.

 Організатором заходу виступив студентський магістрат під керівництвом студенського мера, голови ГО "Молода сила" Д.Скоропада. Студентські лідери обговорювали нову редакцію Закону України "Про вищу освіту" в частині зібільшення повноважень органів студенського самоврядування та сприяння адміністрації вузів їх реалізації. Представники ректоратів більшості вищих навчальних закладів І-ІУ рівнів акредитації поділилися досвідом своєї роботи зі студентами, вказали на підводні течії в реалізації нової редакції Закону, необхідності позитивного впливу молодих лідерів на студентство, залучення їх до здорового способу життя тапрагнення одержати якісну освіту.
        Міський голова В.Т. Шелудченко відзначила, що тісна співпраця міської влади зі студентством обов'яково принесе бажані результати. Своїми справами студенти можуть якнайкраще предствити свої вузи. Ціла армія студентів, які зокрема, проживають у гуртожитках можуть долучитися до загальноміської толоки з благоустрою та санітарного прибирання міста, яка проходитиме з 22 березня по 30 квітня 2010 року і впорядкувати як приміщення, так і територію навколо гуртожитків. Мер міста В.Т. Шелудченко підтримала ініціативу студентського мера Д.Скоропада створити при міському голові студентську раду з метою сприяння вирішенню проблем молоді.

Управління по зв'язках з громадськістю




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare