Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482343
Прогноз погоди
Як у Житомирі впроваджується проект «Універсам послуг»
11 березня 2010 року 12:52

 

Влітку 2009 року місто Житомир пройшло відбір для участі в пілотному проекті запровадження “Універсамів послуг” – Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про проблеми реформування системи надання адміністративних послуг та перші кроки щодо їх вирішення в Житомирській міській раді доповіла на засіданні Громадської ради при Житомирському міському голові директор департаменту економічного розвитку міськради Олена Астахова.

«Головна умова проекту — максимально забезпечити громадянам, що прийшли в особистих справах або у питаннях свого бізнесу, організації чи установі можливість звернутися із своїм питанням в «єдине вікно» і там отримати консультації, відповіді або необхідні документи, дозволи, довідки і таке інше, а не ходити кругами по інстанціях», - зазначила О.Астахова.

У минулому році в Житомирській міській раді здійснено ряд організаційних заходів щодо впровадженню Центру надання адміністративних послуг. Так, сформовано робочу групу, готову до впровадження змін, розроблено та впроваджено Концепцію створення Центру, опрацьовані заходи щодо реалізації даної Концепції. Також визначено перелік послуг, які надаються громадянам через ЦНАП, затверджено перелік адміністративних послуг, що надаються під час здійснення власних (самоврядних) повноважень виконавчих органів міської ради. На кожну адмінпослугу розроблені інформаційні картки.

На першому поверсі приміщення мерії влаштовано точку консультування споживачів -  інформаційно-консультаційний центр, де спеціалісти-консультанти приймають заяви, звернення, документи, або проводять бесіди з відвідувачами, при потребі видають інформаційну картку конкретної послуги, надають інформацію щодо процесу проходження заяви.

На даний час виготовляються  інформаційні стенди, що будуть розміщені в зоні очікування громадян на першому поверсі міської ради.

Члени Громадської ради схвалити реформування системи надання адміністративних послуг та створення Центру надання адміністративних послуг в Житомирській міській раді.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare