Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481548
Прогноз погоди
Міжнародний пленер художників та скульпторів пройде у Житомирі
10 березня 2010 року 17:11

На запрошення Віри Шелудченко у місто приїдуть творити найкращі митці Європи та України. Всі роботи, які будуть створені художниками та скульптурами стануть окрасою житомирських вулиць.

За ініціативи міського голови Віри Шелудченко влітку цього року буде проведено міжнародний пленер художників та скульпторів. Своїми роботами митці зобразять майбутнє Житомира.

«Для багатьох європейських міст подібні заходи вже стали нормою. Дуже приємно, коли місто прикрашають скульптури різних культурних течій. Переконана, що наше місто стане набагато привабливішим та цікавішим після такої акції», — переконує Віра Шелудченко

Головною родзинкою пленеру буде те, що житомиряни самі обиратимуть місця для встановлення скульптур. До акції також будуть залучені дитячі художні заклади та творчі колективи.

«Головне наше завдання залучити житомирян до цього проекту. Люди самі мають вказати місця де на їхню думку потрібно встановити той чи інший витвір мистецтва», — додає мер Житомира.

Міський голова впевнена, що до такої цікавої та корисної акції долучиться меценати  і проблем з фінансуванням проекту не виникне.

Востаннє такий захід у Житомирі проходив ще у середині 90-х років.

Джерело: Офіційна інтернет-сторінка Житомирського міського голови Віри Шелудченко http://sheludchenko.com/ua/news/57




















Міський голова Віра Шелудченко вносить пропозиції щодо пленера



Митці висловлюють своє бачення



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare