Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 66
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482061
Прогноз погоди
На транспортному маршруті №2 "Селище Лісове – Залізничний вокзал" міська влада змінила перевізника
2 березня 2010 року 16:37
На транспортному маршруті №2 "Селище Лісове – Залізничний вокзал" міська влада змінила перевізника

    Другим міським маршрутом будуть курсувати десять автобусів марки «Богдан» та «I-VAN».
Конкурсний комітет з визначення перевізників на право здійснення пасажирських перевезень на автобусних маршрутах Житомира визначив нового перевізника.
    Маршрут №2 селище Лісове – Залізничний вокзал ще за радянських часів був проблемним. Компанії, які надавали послуги перевезення, як правило, не справлялися зі своїми обов’язками.
   «До нас постійно звертаються жителі зі скаргами на перевізників по другому міському маршруту. У район Максютова можна дістатися тільки маршрутними таксі. Тому жителі цієї частини міста дуже гостро відчувають недопрацювання перевізників. У свою чергу, ми завжди будемо ставати на бік громади», - коментує рішення конкурсного комітету заступник міського голови Ігор Гундич.
    Він наголосив на тому, що міська влада готова розривати договори з усіма перевізниками, які будуть надавати неякісні послуги пасажироперевезень у Житомирі.
    Конкурсний комітет одноголосно надав право здійснювати перевезення на другому міському маршруті ТОВ «Залізний Пегас». До цього маршрут обслуговувала компанія «Транском-Сервіс».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare