Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477250
Прогноз погоди
Відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва
22 лютого 2010 року 15:59
18 лютого відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва, на якому розглядалися наступні питання:
1. Про план роботи міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва на 2010 рік.
2. Про оновлення складу міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва.
3. Про створення міських галузевих рад підприємців.
4. Про сприяння розвитку підприємництва міським центром зайнятості.

На засіданні було затверджено план роботи координаційної ради на 2010 рік із врахуванням зауважень та пропозицій членів координаційної ради, внесено зміни до складу ради.

По третьому питанню було прийнято рішення провести наради з керівниками підприємств різних галузей міста та запропонувати їм від кожної галузі надати пропозиції щодо включення представника до складу міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Директор Житомирського міського центру зайнятості Сторожук В.Г проінформувала, що в профінформаційному секторі Житомирського міського центру зайнятості діє куточок з інформаційними матеріалами щодо можливості започаткування власної справи, які постійно оновлюються.
Для приватних підприємців, які самостійно започаткували власну справу і стали на облік в міському центрі зайнятості як роботодавці, спеціалістами центру проводиться підбір кваліфікованих працівників. Також роботодавцям пропонується на безкоштовній основі проведення стажування (підвищення кваліфікації за вже набутою кваліфікацією або професією) чи індивідуального навчання за новою професією безробітних безпосередньо у роботодавця з подальшим працевлаштуванням.
Протягом 2009 року 77 безробітних, які проживають в м. Житомирі, пройшли професійне навчання за професіями, які дають можливість відкрити власну справу: перукар, кухар, манікюрниця, закрійник, водій автотранспортних засобів тощо.
Крім того зазначила, що виділення коштів на одноразову виплату допомоги по безробіттю для заняття підприємницькою діяльністю призупинено.
Житомирський міський центр зайнятості у 2009 році уклав з роботодавцями м. Житомира 24 договори щодо надання їм дотації на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare