Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 481399
Прогноз погоди
У Житомирі вшанували учасників бойових дій на території інших держав
15 лютого 2010 року 15:08

 

У Житомирі близько півтори тисячі людей взяли участь в урочистій ході та мітингу з нагоди 21-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Учасники заходів пройшли урочистою ходою головними вулицями Житомира, після чого взяли участь у жалобному мітингу та покладанні квітів до пам’ятного знаку  «Братам, загиблим у Афгані» «Братам, загиблим у Афгані»

У заходах взяли участь керівники обласної та міської влади, учасники бойових дій в Афганістані, активісти афганського руху, вдови загиблих та померлих афганців, представники духовенства, громадськість. 

«Сьогодні ми зібралися тут аби віддати належне усім тим, хто волею долі став  учасником бойових дій на території інших держав», - зазначила міський голова Віра Шелудченко.

Міський голова висловила слова подяки і поваги усім, хто захищав і захищає сьогодні життя, честь і достоїнство людини, інтереси держави і суспільства. Учасникам бойових дій В.Шелудченко вручила нагороди.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


 
 

 









Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare