Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5518
візитів всього: 464633
Прогноз погоди
На базі відділення «Клініка, дружня до молоді» відбулися заняття для батьків м. Житомира, які мають на вихованні прийомних дітей.
15 лютого 2010 року 12:05
На базі відділення «Клініка, дружня до молоді» відбулися заняття для батьків м. Житомира, які мають на вихованні прийомних дітей.
На базі відділення «Клініка, дружня до молоді» відбулися заняття для  батьків м. Житомира, які мають на вихованні прийомних дітей.
До навчання батьків залучалися спеціалісти Житомирського міського та обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, лікарі.
Батьки отримали корисні поради та багато важливої інформації щодо тонкощів виховання дітей у прийомних сім’ях. Від Житомирської міської ради їм були вручені подяки за вагомий внесок у реалізацію державної сімейної політики.


























Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове