Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477457
Прогноз погоди
Міський голова Шелудченко В.Т. перевіряла стан прибирання вулиць міста
13 лютого 2010 року 11:58

13 лютого 2010 року міський голова Шелудченко В.Т. перевіряла стан прибирання вулиць, тротуарів, виконання вказівок, даних на нараді з керівниками структурних підрозділів з цього питання та відвідала адреси, на які вказали скарги житомирян.

Разом з заступником міського голови Марцуном О.В., начальником житлового управління міської ради Півоваровою С.І., начальником управління комунального господарства Шевчуком В.А. було здійснено об’їзд міста.

Як зазначила міський голова Віра Шелудченко: «На 7 годину ранку місто загалом прибрано. Почищені центральні та поперечні вулиці. З 5-6 години  тротуари очищали двірники та працювала міні-техніка – туми. Добре попрацювали й деякі організації, магазини, кафе, забезпечивши підходи і розчистку закріпленої за ними прилеглої території. Зокрема, магазини і кафе «Люцина» по вул. Черняховського. Треба сказати й про відсутність реакції на зауваження та погане прибирання прилеглої території біля магазинів «Вопак» (вул. Перемоги, вул. Київська), магазину «Еко» (вул. Ватутіна)».

Результати перевірки показали, що для вчасного, якісного прибирання міста необхідна злагоджена робота всіх комунальних служб, зміцнення матеріальної бази і контроль за виконанням обов’язків всіх працівників.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


 

















Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare