Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477317
Прогноз погоди
У Житомирі обговорили співпрацю виконавчих органів міської ради з суб’єктами, що надають соціальні послуги бездомним громадянам
19 грудня 2016 року 16:59

У місті діє Комплексний заклад соціального захисту для осіб, що потрапили в складні життєві обставини. Зараз там проживають більше 40 людей, цієї зими по прогнозним показникам кількість клієнтів закладу може досягнути до сотні.  

19 грудня у міській раді відбулась розширена нарада щодо взаємодії суб’єктів, що надають соціальні послуги бездомним громадянам з метою визначення напрямків співпраці виконавчих органів міської ради протягом зимового періоду та зосередити увагу відповідних служб на співпраці з Комплексним закладом соціального захисту для осіб, що потрапили в складні життєві обставини.

Заступник міського голови Матвій Хренов зазначив, що від співпраці всіх міських структур залежить те, на скільки якісно особи, які втратили соціальні зв’язки, будуть отримувати необхідні соціальні послуги.

Директор закладу Роман Кравецький повідомляє, що всі суб’єкти, які надають послуги, мають розуміння проблеми. Виникла необхідність налагодження співпраці з медичними закладами міста та розробки алгоритму надання медичної допомоги особам, що потрапили в складні життєві обставини.

Інспектори міського відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області проведуть навчання щодо дотримання правил пожежної безпеки. Співробітники міських підрозділів органів внутрішніх справ проведуть профілактичні співбесіди з клієнтами закладу щодо недопущення правопорушень.

«Закликаємо житомирян бути не байдужими до такої категорії громадян. В кожного вдома може бути кілограм мандарин, солодощів чи інших продуктів, які можна було б пожертвувати людям, які потрапили у скрутні життєві обставини. Будемо вдячні за теплих одяг та взуття», – додає голова ЖОГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.

Щоб надати благодійну допомогу звертайтеся за адресою 1-ий провулок Іподромний, 15а.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare