Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 51
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 479522
Прогноз погоди
Виплату заробітної плати медичним працівникам Житомира у поточному році буде забезпечено у повному обсязі
12 грудня 2016 року 12:59
Виплату заробітної плати медичним працівникам Житомира у поточному році буде забезпечено у повному обсязі.  Рішення про розподіл додаткових обсягів субвенцій прийнято виконавчим комітетом міської ради, сьогодні, 12 грудня.  
 
«Надійшла медична субвенція з державного бюджету – наразі ми отримаємо 9 мільйонів 604 тисячі 800 гривень. Якщо врахувати економію по енергоносіях,  у сумі близько 7 мільйонів гривень, зараз ми виводимо залишок цих асигнувань, з урахуванням цих коштів буде забезпечено виплату заробітної плати медичним працівникам у поточному році у повному обсязі», - зазначив директор департаменту бюджету і фінансів міської ради Сергій Гаращук.
 
Також він поінформував про надходження субвенцій на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання  твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, для виплати допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям інвалідам.
 
Зокрема, Сергій Гаращук розповів: «Також надійшла субвенція на виплату допомог сім’ям з дітьми  в обсязі 16 мільйонів 500 тисяч 900 гривень, які необхідно терміново спрямувати одержувачам, а для цього ще мають відбутися засідання виконкомів Корольовської і Богунської райрад. Кабінет Міністрів прийняв розпорядження №896 і надав нам такі додаткові субвенції відповідно до тих нарахувань, які здійснили органи соціального захисту в районах. Крім того, надійшла субвенція на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у сумі 66 тисяч 452 гривні, що спрямовуються  до бюджетів районів».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare