Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477297
Прогноз погоди
Члени «Виконкому майбутнього» долучились до відзначення Дня місцевого самоврядування
9 грудня 2016 року 17:55

7 грудня у Житомирській міській раді до Дня місцевого самоврядування відбулася низка заходів. Активними учасниками заходів стали представники «Виконкому майбутнього».

Своїми враженнями поділилась учениця 9 класу Валерія Соколова:

"Ми, лідери шкіл учнівського самоврядування, із задоволенням та інтересом 2-й рік поспіль знайомилися з роботою ради. Кожен з нас відчув велику відповідальність за довіру колективу школи, адже перед нами були відкриті двері до будинку міської ради. Цікаво було подивитися, де приймаються рішення голови міської ради, де проходять сесії депутатів Житомирської міської ради,  як працюють всі структури керівництва м. Житомира.

Ми вдячні за цікаву екскурсію. Вперше екскурсію провели: Михайло Сергійчук-голова «виконкому майбутнього» та його заступник Даша Вересняк.

Від Г.П.Мокрицького, заслуженого журналіста України, краєзнавця і видавця ми  дізналися про історію будівлі Житомирської міської ради, брали участь у презентації нових книг автора.

Ми стали учасниками майстер-класу! Як цікаво нам було розмальовувати іграшки на новорічну ялинку, які за допомогою  військового волонтера із зони АТО Безсалої Марини будуть прикрашати ялинки, встановлені на блокпостах в зоні АТО. Ми уявляли радість військових,  адже дорослі – теж трошечки діти.

Було цікаво побачити роботи вихованців ЦТДіМ, МЦНТТУМ та творчі поробки учнів шкіл міста", – розповіла член виконкому майбутнього, учениця 9 класу, Валерія Соколова.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare