Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 57
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482217
Прогноз погоди
Міський голова підписав угоду з ГО «Милосердя» про надання соціальних послуг бездомним громадянам
8 грудня 2016 року 15:07
ЖОГО «Милосердя» стала переможцем конкурсу та отримає з міського бюджету 69,3 тис. грн для здійснення заходів, спрямованих на соціальний захист бездомних осіб. Угода про співпрацю між Житомирським виконавчим комітетом та ЖОГО «Милосердя» була підписана 8 грудня. Участь у підписанні угоди взяли міський голова Сергій Сухомлин та голова ГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.
 
«За минулу зиму в Житомирі вперше не було жодного зафіксованого випадку, коли людина замерзла на вулиці. Саме врятовані життя – найголовніша заслуга громадської організації «Милосердя». Не завжди місто може ефективно виконувати певні функції і якщо є ініціатива громадських організацій, то міська влада має можливість, у вигляді соціального замовлення, укласти угоду з організацією про надання тих чи інших послуг. Був проведений конкурс на отримання коштів з міського бюджету для здійснення заходів спрямованих на соціальний захист бездомних, в якому й перемогла громадська організація «Милосердя»», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.
 
ЖОГО «Милосердя» вже декілька років опікується безпритульними у місті Житомирі. Організація не тільки надає тимчасовий притулок людям, які позбавлення місця постійного проживання, а й активно займається їх повернення у соціум.
 
«Підписання такої угоди – це насамперед визнання нашої роботи. Кошти будуть спрямовані на заробітну платню людям, які працюватимуть у центрі. Наступним етапом нашої роботи буде створення соціальних підприємств, де підопічні нашого закладу будуть навчатися заробляти кошти самостійно та приносити користь місту», – зауважив голова ЖОГО «Милосердя» Владислав Паламарчук.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare