Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464004
Прогноз погоди
Міська рада спільно з патрульною поліцією навчають школярів безпеці руху на дорогах
2 грудня 2016 року 14:52

У Житомирі триває інформаційна кампанія #Зважай, присвячена безпеці руху на дорогах. Кампанія реалізовується в Житомирі за підтримки проекту ЄС «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні».

У рамках проекту було видано книжку для дітей та їх батьків «Все, що потрібно знати про швидкість». Працівниками патрульної поліції Житомира регулярно проводяться зустрічі в навчальних закладах міста, де офіцер в оригінальній формі роз'яснює дітям основи правил дорожнього руху та поведінки на дорозі.

«Основною причиною ДТП є порушення правил. Для того, щоб зменшити сумну статистику люди повинні знати ці правили і дотримуватись їх. Починати цю просвітницьку роботу потрібно змалечку. Тому міська рада спільно з поліцією організували ряд начальних заходів покликаних донести до найменших учасників дорожнього руху та їх батьків важливості дотримання правил дорожнього руху», – розповідає заступник міського голови Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, що рівень дорожньо-транспортних пригод та їх наслідків в Україні найгірший серед країн Європи, що наносить непоправних людських та економічних втрат країні. Щорічні економічні втрати України від ДТП, за оцінками Всесвітнього банку, оцінюються в 4,5 млрд. дол. США або приблизно 3,4% ВВП країни.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове