Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476471
Прогноз погоди
Житомирські каратисти посіли перші місця на Чемпіонаті Європи
29 листопада 2016 року 09:58
25-26 листопада в м. Софія (Болгарія) відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате «European karate championships – Sofia 2016» серед кадетів, молоді та дорослих.
 
У складі збірної України від Житомирської міської федерації брали участь Роман Юрчук в категорії кадетів (тренер Руслан Стукал) та Максим Чайківський серед молоді (тренер Максим Лановий). Спортсмени посіли перші місця у своїх вікових та вагових категоріях.
 
Роман Юрчук вперше брав участь у Чемпіонаті Європи. Він провів три важких поєдинки та завдяки сильній перевазі здобув перемогу. Максим Чайківський вже вчетверте бере участь у Чемпіонатах Європи такого рівня, на цих змаганнях він провів чотири поєдинки, які закінчував нокаутами.
 
«Дуже приємно, що члени команди Збірної України підтримували один одного. Також була сильна підтримка на Батьківщині, за спортсменів вболівала міська та обласна федерації кіокушинкай карате. Нам дуже приємно, що нас підтримує управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради, зокрема Ірина Ковальчук, заступник міського голови Матвій Хренов та депутат міської ради Олександр Ракович. Сподіваємось, що з такою підтримкою наші спортсмени невдовзі підкорять світові вершини», – зазначив президент Житомирської міської федерації кіокушинкай карате Максим Лановий.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare