Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 46
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477305
Прогноз погоди
Учасники АТО отримають 132 земельні ділянки у Житомирському районі
25 листопада 2016 року 14:01

Серед учасників АТО, що були поранені під час бойових дій на Сході України було проведено жеребкування щодо виділення в подальшому 132 земельних ділянок під садівництво, площею, орієнтовно, вісім соток кожна. Саме для того, щоб зробити розподіл неупередженим і було проведене жеребкування:

 

«Сьогодні було проведено жеребкування для громадян. Роздані ділянки знаходяться на території Левківської районної ради Житомирського району, належали КП «Зеленбуд» та були передані на баланс Житомирської міської ради. Жеребкування передбачало визначення місця розташування земельної ділянки відповідно до технічної документації землеустрою. Не дивлячись на те, що ділянки призначені для садівництва, у разі, якщо районною архітектурою буде розроблений детальний план території , тоді буде можливість змінити цільове призначення земельних ділянок під дачного будівництва», – розповіла начальник відділу регулювання садибної забудови Тетяна Васькевич.

 

Жеребкування було проведено для подальшої підготовки проекту рішення Житомирської міської ради про передачу земельних ділянок для індивідуального садівництва.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare