Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482040
Прогноз погоди
У Житомирі представили виставку «Три революції»
22 листопада 2016 року 16:09
Виставка присвячена третій річниці Дня Гідності й Свободи та подіям, які стали для України історичними: Революції на граніті 1990 року, Помаранчевій революції 2004 року, Революції Гідності 2013-2014 років. Виставка демонструє участь студентської молоді в державотворчих процесах. Для експозиції використані фото Алекса Заклецького, Центру досліджень визвольного руху, мистецького об’єднання «Остання Барикада» та депутата Верховної ради України Олеся Донія.
 
На відкритті виставки відзначили кращих студентів міста у чотирьох номінаціях: лідер студентського самоврядування, кращий волонтер вищого навчального закладу, кращий спортсмен вищого навчального закладу та кращий науковець вищого навчального закладу. Міський голова Сергій Сухомлин відзначив лідерів студентського самоврядування:
 
«Багато людей думали, що акції протесту, які розпочались на Майдані, ні до чого не приведуть. Але, як показує вже не перша революція в Україні, люди, яких об’єднує спільна ідея та енергія, здатні змінити світ навколо себе. Тому в цій номінації ми відзначаємо молодь, яка дійсно може змінити світ на краще. Для того, щоб молодь не повторила трагічну долю минулих революцій, їй необхідно активно заявляти свою позицію. Необхідно приходити до влади та самоврядування або постійно тримати владу під контролем. Студенти – ті люди, які в нашій країні роблять всі революції. Тому саме молодь має змінювати владу, бо окрім них це ніхто не зробить».
 
Також у відзначенні активної студентської молоді взяли участь заступник міського голови Матвій Хренов, керуючий справами виконавчого комітету Ольга Пашко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук та голова регіонального підрозділу федерації плавання України в Житомирській області Микола Крук.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare