Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464528
Прогноз погоди
Делегація посадовців міської ради бере участь у Форумі місцевого самоврядування
22 листопада 2016 року 14:44
На запрошення Асоціації міст України делегація з Житомира та області бере участь у Форумі місцевого самоврядування «Секторальні реформи в призмі децентралізації: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, адміністративні послуги», що проходить 22-23 листопада у Івано-Франківську.
 
Серед присутніх: представники галузевих міністерств, профільних парламентських комітетів, органів місцевого самоврядування та експерти.
 
Житомирщину представляють Сюзанна Галецька, начальник Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради, Юрій Оханський, секретар Баранівської міської ради, Людмила Ліпінська, заступник директора департаменту праці та соціального захисту Житомирської міської ради, Оксана Плохотюк, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради, Світлана Ковтуненко, заступник начальника управління освіти Житомирської міської ради, Діна Прохорчук, заступник директора департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради, Лариса Шутова, заступник Новоград-Волинського міського голови, Оксана Кравченко, головний спеціаліст з економічних питань управління охорони здоров’я Житомирської міської ради, Володимир Мартинюк, перший заступник сільського голови Вишевицька ОТГ, Сергій Варварчук, Барашівський селищний голова.
 
Захід проходить у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який фінансується USAID.
 
У програмі - спільна зустріч голів об'єднаних територіальних громад та голів громад, що прийняли рішення про об’єднання, паралельні засідання секторальних робочих груп з питань освіти, медицини ,соціального захисту населення та адміністративних послуг, візити до організацій та установ Івано-Франківська за секторальними напрямами.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове