Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482702
Прогноз погоди
Автомобілі, залишені у недозволених місцях, будуть переміщені на штраф-майданчики
18 листопада 2016 року 17:06
У Житомирі борються з паркуванням автомобілів у недозволених місцях. Відповідну роботу 18 листопада було проведено на вул. Великій Бердичівській. 
 
Задля розвантаження центральних вулиць міста паркування нещодавно було заборонено на вулицях Київська та Бердичівська. Вздовж вулиць встановленні знаки про заборону паркування. На вулицях, що прилягають до центральних, облаштовані паркомісця, про що також інформують відповідні знаки.
 
За дотриманням правил слідкує патрульна поліція. Житомиряни, які порушують правила дорожнього руху, залишаючи своє авто у недозволеному місці, отримують штраф у розмірі від 255 до 340 грн.
 
Особливо гостро питання стало під час ліквідації наслідків негоди. Адже автівки, залишені власниками на центральних вулицях, заважають не лише руху громадського транспорту, але й техніці, яка прибирає місто. Це унеможливлює належне виконання робіт.
 
В місті працює евакуатор. Відтепер авто, залишені у недозволених місцях, будуть переміщені евакуатором на спеціальні майданчики. В такому випадку, власнику авто необхідно буде сплатити штраф, кошти за роботу евакуатора та перебування транспорту на стоянці.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare