Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477129
Прогноз погоди
Єдина тарифна політика в місті Житомирі
11 лютого 2010 року 13:44

     11 лютого 2010 року в прес-центрі міської ради відбувся брифінг директора департаменту економічного розвитку Олени Астахової по створенню відділу тарифної політики в департаменті економічного розвитку міської ради. Про роботу і завдання відділу розповів начальник відділу тарифної політики Анатолій Гурковський. Він зазначив, що основним завданням відділу є координація роботи в порядку і межах, визначених чинним законодавством, з встановленням тарифів на послуги, що надаються на території міста Житомира, а також сприяння здійсненню тарифної політики з метою захисту прав споживачів та оптимізації видатків міського бюджету.
     Крім того, відділ тарифної політики, надає надавачам послуг методичну допомогу і рекомендації з питань дотримання порядку формування, встановлення і застосування тарифів на послуги відповідно до чинного законодавства України.
     Також А.Гурковський повідомив, що основним завданням створення даного відділу було те, що тарифи на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій комунальної власності формувалися КВЖРЕПами згідно чинного законодавства під керівництвом управління житлового господарства міської ради, а тарифи на утримання відомчих житлових будинків не розроблялися і відповідно не погоджувалися з міськвиконкомом.
     За 2009 рік відділом було опрацьовано 67 звернень підприємств з питань економічного обґрунтування тарифів на послуги з утримання відомчого житла та проведено семінари за участю головних бухгалтерів, економістів 24 підприємств міста.




Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare