Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482249
Прогноз погоди
У Житомирі створять комунальне підприємство, яке буде займатися постачанням газу
18 листопада 2016 року 15:18
У Житомирі потрібно створити комунальне підприємство, яке буде займатися постачанням газу для підприємств та комунальних установ. Таким чином місто позбавиться монополії «Житомиргазу» та «облгазу» на ринку енергоресурсів. Про це Житомирський міський голова заявив на засіданні  ради з питань залучення інвестицій при ОДА.
 
Сергій Сухомлин переконаний, що у разі появи нового гравця на енергоринку, який буде постачати газ для підприємств, дозволить сприяти залученню інвестицій.
 
«Тиск на підприємницьку діяльність з боку монополістів на енергоринку не сприяє залученню інвестицій. Цю проблему можна вирішити шляхом появи на ринку компанії, яка пропонуватиме аналогічні послуги постачання газу», - сказав міський голова.
 
Він також нагадав про те, що житомирський індустріальний парк «Житомир-Схід» внесли в єдиний реєстр індустріальних парків України.
 
Нагадаємо, наразі сім компаній вже готові зайти на територію житомирського індустріального парку. Це дозволить створити нові робочі місця та збільшити середню заробітну плату за рахунок конкуренції між підприємствами.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare