Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477081
Прогноз погоди
Школярі долучаються до збору пластикових кришечок для протезів пораненим військовим
17 листопада 2016 року 15:34

Учні Житомирського міського колегіуму провели благодійну акцію у своєму навчальному закладі та зібрали пластикові кришечки для створення протезів для поранених бійців АТО.

 

Про акцію школярі дізналися від волонтерів, які нещодавно провели презентацію проекту в колегіумі. Після цього агітували своїх шкільних друзів долучатися до доброї справи. 

 

Скільки точно кришечок зібрано школярі не підраховували, але загалом їм вдалося заповнити три коробки та одну 5-літрову пляшку. На збір матеріалів витратили тиждень.

 

Педагог-організатор колегіуму Ірина Козлова розповіла, що ініціаторами збору кришечок стали лідери учнівського самоврядування. Діти розуміли, що такий проект допоможе вирішувати одразу дві проблеми: збереження екології та допомога захисникам України.

 

«Ми поширювали серед школярів інформацію, що кришечки є не дуже екологічним матеріалом, їх потрібно перероблювати, адже вони забруднюють навколишнє середовище. А відправляючи їх на переробку, ми зменшуємо це забруднення. То чому б їх не спрямувати ці матеріали на таку добру справу, як виготовлення протезів для учасників АТО?», - ділиться педагог-організатор.

 

За словами Ірини Козлової діти збирали «пластикову допомогу» не самотужки. Мешканці будинків, які розташовані неподалік закладу, приєднувалися до акції і також приносили з дому кришечки.

 

Акцію у колегіумі планують продовжувати та закликають усіх житомирян приєднуватися.

 

"Завжди потрібно допомагати, адже добро завжди повернеться" – наголошують школярі.

 

Нагадаємо, майже місяць тому у фойє Житомирської міської ради встановлено пункт збору пластикових кришечок для переробки та подальшого створення протезів для поранених учасників АТО.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare