Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5554
візитів всього: 482529
Прогноз погоди
У Житомирі вшанували воїнів-афганців та учасників бойових дій на території інших держав
13 лютого 2009 року 14:19

12 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у прес-центрі міської ради відбулася зустріч керівництва міської ради та виконкому з активом міської Спілки воїнів-інтернаціоналістів, вдовами загиблих, померлих.

Міський голова Віра Шелудченко привітала воїнів зі святом. Учасникам бойових дій в Афганістані були вручені дипломи та грошові премії.

Саме 15 лютого, 20 років тому для наших солдатів закінчилася війна у Афганістані. Свіжою залишається наша пам'ять про ту війну, адже вона забрала тисячі життів наших близьких - батьків, чоловіків, синів. Тисячі наших співвітчизників стали інвалідами. Та війна залишила невиліковні рани не лише в учасників бойових дій, але й у наших душах”, - зауважила Віра Шелудченко.

Міський голова побажала всім присутнім міцного здоров'я, миру та злагоди,

“Нехай ні сьогоднішнє, ні майбутнє покоління не знають, що таке війна. Нехай гіркі сторінки історії ніколи не повторюються”, - зазначила В.Шелудченко.

Прес-служба Житомирської міської ради


















Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare