Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482213
Прогноз погоди
Різка зміна погодних умов!
11 листопада 2016 року 17:10
За повідомленням Житомирського обласного центру з гідрометеорології на території міста Житомира та області з 13 листопада 2016 року очікується різка зміна погодних умов: сильні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, місцями посилення північного вітру до 15-20 м/сек. Температура повітря знизиться до – 5 морозу.
 
З огляду на складні погодні умови, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, власників будинків та споруд з вимогою про необхідність організовувати та проводити роботи щодо розчистки дахів при накопиченні значного снігового покрову, знесення бурульок, льодових наростів на дахах житлових та адміністративних споруд в підпорядкованих установах та закладах. Максимально убезпечити маршрути руху поблизу будівель шляхом огородження небезпечних ділянок.
 
Утворення ожеледиці, бурульок та значного снігового покрову підвищує ризик отримання травм та створює небезпеку для життя громадян.
Звертаємо увагу жителів міста на необхідність дотримуватись елементарних правил безпеки під час ускладнення погодних умов.
Пам'ятайте, що дотримання основних заходів безпеки дозволить вам уникнути трагічних наслідків.
 
Будьте пильними, бережіть себе!
 
Управління з питань надзвичайних ситуацій
та цивільного захисту населення міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare