Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5556
візитів всього: 479474
Прогноз погоди
Нові інформаційні знаки з графіками руху будуть доступні для людей з обмеженими можливостями
10 листопада 2016 року 09:44
У Житомирській міській раді обговорили доступність нових інформаційних знаків, які встановлять на зупинках міста, для людей з обмеженими можливостями. Дане питання було розглянуто на засіданні комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Житомира.
 
Всього в Житомирі планують встановити сім нових інформаційних знаків, на яких буде розміщено графіки рухів комунального громадського транспорту.
 
Представники громадських організацій, які опікуються питаннями людей з обмеженими можливостями, внесли свої пропозиції та корективи стосовно нових інформаційних знаків. Ними було запропоновано забезпечити читабельність розміщеної інформації для людей з вадами зору, а саме використання оптимального шрифту та дотримання відповідного контрасту кольорів. Також було запропоновано розмістити інформаційні знаки на достатній відстані від землі, для того щоб забезпечити доступність інформації для маломобільних груп населення.
 
Дані пропозиції були прийняті до уваги розробниками та будуть внесені в остаточний проект.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare