Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477467
Прогноз погоди
На 77-х вулицях та провулках міста встановлять нове світлодіодне освітлення
9 листопада 2016 року 15:03
Нове світлодіодне освітлення встановили на 25-х вулицях та провулках міста. Всього по місту нараховано 77 провулків та вулиць, які раніше ніколи не освітлювались.
 
«У цьому році плануємо замінити понад дві тисячі вуличних ліхтарів на світлодіодні. Це дасть змогу значно зекономити міський бюджет. Паралельно ми розробили програму по установці освітлення на тих вулицях та провулках, де ніколи не було освітлення. Після того як було встановлено освітлення на перших 25 вулицях економія вже склала 1,8 мільйонів гривень, ці кошти будуть перенаправлені на встановлення освітлення інших вулиць, і до кінця року близько 50 вулиць та провулків отримують нове світлодіодне освітлення», – розповідає міський голова Сергій Сухомлин.
 
Заміна на світлодіодне освітлення ведеться й на мікрорайоні Польова. Виконано вже понад 60% робіт, а завершити їх планують до кінця року.
Замінять старі вуличні ліхтарі й на 11-х центральних вулицях міста. На цих вулицях встановлять так звані «розумні» світильники, що запрограмовані на самостійне зменшення потужності у відповідний час. Така система дасть можливість досягти додаткової економії електроенергії.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare