Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5552
візитів всього: 482170
Прогноз погоди
Організація «Паритет» першою в Україні отримала нагороду cвітового рівня від "With Girls and for Girls"
7 листопада 2016 року 16:21

Житомирська міська рада, громада Житомира щиро вітають Житомирську обласну молодіжну громадську організацію «Паритет», яка у 2016 році стала однією із 20 організацій з різних країн світу, які отримали Грант від суспільства "With Girls and for Girls". Церемонія нагородження проходить другий рік поспіль. 2 листопада у Лондоні відбулося офіційне вручення нагороди.


«Ці 20 видатних організацій демонструють силу організацій місцевого рівня і лідерства дівчаток, які впливають на зміни як в місцевих громадах, так і в світі в цілому. Суспільство пишається тим, що підтримує переможців Гранту «With Girls and for Girls» за допомогою фінансування з гнучкими можливостями витрачання коштів, що до цього часу є рідкісним внеском для більшості первинних організацій. Ми прагнемо залучати більше спонсорів, які будуть довіряти і інвестувати кошти в роботу дівчаток з метою вирішення проблем у їх повсякденному житті. Таким чином вони змінюють майбутнє мільйонів дівчаток у всьому світі, які стикаються з дискримінацією просто тому, що вони ідентифікуються як «дівчата», -  зазначила генеральний директор «Stars Foundation» Муна Вехбі.

 

У цьому році 161 місцева організація  була номінована на отримання Гранту з боку 61 рекомендувачів по всьому світу. Двадцять організацій-переможців ведуть роботу з понад 30 690 людьми в 17 країнах світу.

 

Гранти від суспільства «With Girls and for Girls" були присуджені організаціям в п'яти регіонах - в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, в Європі і Центральній Азії, в субекваторіальній Африці, Північній і Південній Америках, в країнах Карибського басейну, на Близькому Сході і в Північній Африці.

 

ЖОМГО «Паритет» стала першою організацією в Україні, яка отримала дану нагороду. «Stars Foundation» відзначає нагородою видатні місцеві неурядові організації (НУО), які ведуть діяльність щодо поліпшення добробуту і життєвих шансів дітей.

 

Довідка:

Суспільство «With Girls and for Girls» - це група з семи організацій, яка розділяє віру в те, що дівчата є дуже важливими місіонерами змін. У 2016 році Товариство виділило 1 мільйон доларів США на глобальний процес присудження грантів, націлений на виявлення і підтримку активних місцевих організацій, що працюють з дівчатками і для дівчаток.

 

Управління у справах сім'ї,молоді і спорту

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare