Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477323
Прогноз погоди
Приймальні відділення житомирських лікарень будуть забезпечені сучасним обладнанням
2 листопада 2016 року 16:47
Нове обладнання закуплене в рамках реалізації програми управління охорони здоров’я «Невідкладна медична допомога». Виконавчий комітет міської ради прийняв проект рішення Про передачу медичного обладнання з балансу управління охорони здоров’я на баланс комунальних установ Центральна міська лікарня № 1, Центральна міська лікарня № 2, «Центральна міська дитяча лікарня».
 
«Ми передаємо на баланс апарати для надання невідкладної медичної допомоги, серед яких дефібрилятори, електрокардіографи, спірометри, УЗД апарати, пульсометри, апарати для штучної вентиляції легень та обладнання для лабораторних досліджень. Обладнання придбано в рамках програми «Невідкладна медична допомога. Дане обладнання допоможе надавати більш якісну невідкладну допомогу та допоможе скоротити період перебування пацієнта у приймально-діагностичному відділенні. Обладнання для лабораторних досліджень допоможе значно скоротити час отримання результатів аналізу», – розповідає начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова.
 
Також Програмою розвитку охорони здоров’я затверджено додаткове фінансування комунальних закладів охорони здоров’я для повного забезпечення окремих відділень дезінфікуючими засобами, лікарськими засобами та витратними матеріалами для надання невідкладної медичної допомоги. З 15 травня в лікарнях розпочато безоплатне надання медичних послуг в приймальних відділеннях, травмпунктах та лікування в термін до однієї доби в реанімаційних відділеннях.
 
Постійно здійснюється моніторинг, щодо використання матеріалів, а дані оприлюднюються на сайтах лікарень та дошках оголошень лікувально-профілактичних закладів міста Житомира.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare