Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481589
Прогноз погоди
Кошти, зібрані на благодійному вечорі, вже сьогодні працюють задля здоров’я маленьких житомирян.
9 лютого 2010 року 12:09
Кошти, зібрані на святі, що відбулося, уже сьогодні працюють задля здоров’я маленьких житомирян.

Вперше в місті Житомирі на минулі Різдвяні свята під патронатом міського голови Віри Шелудченко відбувся благодійний вечір, мета якого – була допомога дітям, які перебувають на лікуванні в Центральній дитячій міській лікарні.
На вечорі були присутні керівники підприємств, вищих навчальних закладів, представники банківських структур та бізнесу, депутати міської ради, головні лікарі медичних установ міста, представники силових структур.
Присутніх привітав настоятель Кафедрального собору отець Стефан, який підкреслив значення милосердя, добрих справ в житті кожної людини. З привітанням та словами вдячності до всіх присутніх звернулася міський голова Віра Шелудченко.
Девізом вечора були слова “Від серця до серця”, і символічним знаком єднання в добрих справах стала різдвяна свічка, яку запалив головний лікар дитячої міської лікарні Володимир Йосипович Башек, і вогник якої передавався від столу до столу.
Під час проведення вечора відбувся благодійний аукціон, на якому були представлені художні вироби майстрів Житомира.
Зібрані кошти були направлені на благодійний рахунок Дитячої лікарні для придбання обладнання та лабораторних реактивів для відділення реанімації та інтенсивної терапії. Різдвяний вечір став початком добрих справ, які об’єднали людей різних поколінь, сфер діяльності та поглядів навколо спільної мети: здоров’я маленьких мешканців рідного міста.
Організатори Різдвяного вечора: обласна громадська організація “Український дім – 21 століття” висловлює слова подяки колективам Обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, клубу спортивного бального танцю “Естет”, шоу-театру “КЛЕМ” за допомогу в організації вечора, а також подяку спонсорам цього проекту: депутату міської ради Виноградському А.Д., приватним підприємцям Тимощук І.П., Кропивницькому В.М., Камінській А.А.., ТОВ “М’ясо Полісся”, компанія “Оріфлейм” – Українець С.А, компанія “Фаберлік” – Чиж Т.О.
Сподіваємося, що проведення благодійних заходів стане традицією в нашому місті і об’єднає всіх житомирян навколо добрих справ задля здоров’я майбутнього покоління м.Житомира. Кошти, зібрані на вечорі, що відбувся, уже сьогодні працюють задля здоров’я маленьких житомирян.





































































































































Обласна громадська організація “Український дім – 21 століття”



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare