Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481986
Прогноз погоди
Житомирському благодійному центру «Хесед Шломо» - 20 років
28 жовтня 2016 року 13:51
20-річчя діяльності відзначили працівники Благодійного центру «Хесед Шломо» 27 жовтня.  Урочистості та святковий концерт з нагоди ювілею організації відбулися в приміщенні Музею космонавтики імені С.П. Корольова.
 
Привітати ініціативний колектив закладу та побажати процвітання центру і його керівнику Софії Зайцевій завітали єврейська громада міста Житомира на чолі з рабином Шломо Вільгельмом, представники Американського єврейського об'єднаного розподільчого комітету «Джойнт» та центрів «Хесед Шломо» з інших міст України, громадських та національно-культурних товариств, освітніх закладів міста Житомира.
 
Гості подякували колективу благодійного фонду за те, що впродовж двадцяти років вони вирішують складні завдання благодійності та працюють у напрямку соціального захисту, зберігають та розвивають самобутню національну єврейську культуру.
 
В свою чергу, керівник центру Софія Зайцева підкреслила: «Дуже важливо, що за  ці 20 років нам вдалося на високому рівні організувати роботу служби. Показати приклад, як потрібно надавати благодійну допомогу». Також вона додала, що організація не обмежується благодійністю. Співробітниками «Хесед Шломо» проводиться велика робота по збереженню національної пам’яті: конференції, літературні та музичні вечори, художні виставки та ін.
 
Присутні на святкуванні також змогли переглянути експозиції музею, виставки фотографій з життя «Хесед Шломо», виставку декоративно-прикладного мистецтва студії дизайну «Менора».
 
Єврейський благодійний центр «Хесед Шломо» створено у 1996 році за підтримки Американського єврейського об'єднаного розподільчого комітету «Джойнт». Заклад працює у напрямку відродження єврейської культури і традицій, надання допомоги нужденним - дітям групи ризику, хворим, людям похилого віку та малозабезпеченим.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare