Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 51
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 480535
Прогноз погоди
«Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України
25 жовтня 2016 року 15:31
Житомирський індустріальний парк «Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України.
 
Таке рішення прийняла міжвідомча комісія при Міністерстві економічного розвитку і торгів України.
 
За словами Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, внесення у єдиний реєстр України індустріального парку «Житомир-Схід», дозволить реально залучати інвесторів у Житомир. При цьому у місті будуть створюватися нові робочі місця та зростати заробітна плата за рахунок конкуренції між підприємствами.
 
«Індустріальний парк дасть змогу зупинити відтік робочої сили з Житомира. За нашими підрахунками, якщо середня заробітна плата на підприємствах складатиме близько 400 доларів, люди не будуть шукати кращого життя у Киві та європейських країнах. Індустріальний парк це не тільки робочі місця, зарплати і податки – це колосальний поштовх для розвитку Житомира», - зауважив Сергій Сухомлин.
 
На засіданні міжвідомчої комісії при Міністерстві економічного розвиту і торгів України, наголосили на тому, що Житомир має унікальні можливості для розвитку технопарку: аеропорт, транспортна розв’язка та промзона з можливістю підведенню всіх необхідних комунікацій для підприємств.
 
«Сім компаній вже готові зайти на територію житомирського індустріального парку. Ми переконані, що вже у найближчому майбутньому нам доведеться розширювати межі технопарку «Житомир-Схід», - переконаний міський голова.
 
Нагадаємо, що депутати Житомирської міської ради у цьому році прийняли рішення про створення індустріального парку та затвердили його концепцію.
 
Технопарк розгорнеться у східній частині міста по київській трасі. Його територія сягатиме 24,7 Га. Невдовзі його межі можуть зрости до 100-120 Га.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare