Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 101
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464724
Прогноз погоди
Оголошується прийом пропозицій на виконання будівельних робіт
21 жовтня 2016 року 15:45
Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради оголошує прийом пропозицій від виконавців на проведення капітального ремонту перехрестя вулиць Лесі Українки – Юрка Тютюнника з влаштуванням піднятого пішохідного переходу.
 
Перелік робіт наступний:
 
Дорожній одяг: розбирання бортових каменів, розбирання асфальтобетонних покриттів механізованим способом, установлення бортових каменів бетонних і залізобетонних при інших видах покриттів, улаштування  основ  міських  проїздів товщиною  шару 16 см, улаштування бруківок  з  заповненням  швів цементним розчином, камінь брущатий для дорожніх  покриттів.
 
Труби каналізаційні, оглядовий та зливоприймальні колодязі: розробка ґрунту вручну в траншеях  глибиною до 2 м без кріплень з укосами, група ґрунту 2, улаштування щебеневої основи під оглядовий колодязь, зливоприймальні колодязі та трубопроводи, укладання труб залізобетонних та бетонних каналізаційних діаметром до 400 мм в траншеях з розпорами, труби безнапірні круглі, улаштування колодязів круглих каналізаційних діаметром 1,0 м із збірного залізобетону  в мокрих ґрунтах (оглядового колодязя), засипання вручну траншей, пазух  котлованів та ям, група ґрунту 1, навантаження ґрунту вручну на автомобілі самоскиди та його перевезення до 1 км.
 
Організація дорожнього руху: встановлення дорожніх знаків на металевих  стояках, улаштування основи під фундаменти, збирання і розбирання дерев'яної щитової опалубки, встановлення арматури окремим стрижням и із в'язанням вузлів в масиви, металеві конструкції, попереджувальні дорожні знаки 1.11
 
Визначення підрядника відбувається на безтендерній основі.
 
З робочим проектом та іншою документацією можна ознайомитись в Управлінні транспорту і зв’язку Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2, тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)48-11-85.
 
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове