Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 59
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 477174
Прогноз погоди
Книгу пам’яті «Герої не вмирають» презентували у Житомирі
21 жовтня 2016 року 14:35
У виданні зібрана інформація про 38-х житомирян, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України, захищаючи її рубежі на сході – в зоні проведення антитерористичної операції.
 
Книга упорядкована та підготовлена до друку спеціалістами Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 
Під час роботи над виданням авторський колектив зібрав спогади рідних та близьких житомирських героїв.
 
На презентації були присутні родини загиблих, учасники АТО, військові, представники влади та волонтери.
 
«Такі проекти дуже важливі для історії нашої країни. Кожен герой – це людина , яка ставить інтереси держави вище ніж своє власне життя. Кожен з них – це людина із власною життєвою історією, тому ми маємо знати та пам’ятати про них», – звернувся до присутніх заступник міського голови Матвій Хренов.
 
На презентації перші примірники книги «Герої не вмирають» отримали сім’ї загиблих, чиї спогади відтворені у виданні та учасники бойових дій, які досі оберігають незалежності нашої країни. Також видання розповсюдили у школах, коледжах, ліцеях м. Житомира.
 
Пізніше книга буде передана у бібіліотеки, навчальні заклади вищого рівня, а також членам виконкому та депутатам міської ради.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare