Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 44
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 464505
Прогноз погоди
У Житомирі стартувала 44 сесія Школи місцевого самоврядування
19 жовтня 2016 року 16:21
Діяльність Школи місцевого самоврядування спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формування дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе.
 
У відкритті 44 сесії Школи місцевого самоврядування взяли участь міський голова Сергій Сухомлин, та випускники школи, які вже стали керівниками підрозділів міської ради.
 
«Це вже 44 сесія школи місцевого самоврядування, тисячі молодих людей пройшли через неї, отримавши певний багаж знань та досвіду. Нам необхідно зацікавити саме молодь і зробити так, щоб вона повірила в свої сили та дати її можливість реалізуватись», – звернувся до присутніх міський голова Сергій Сухомлин.
 
Метою програми Школа місцевого самоврядування є інформування молоді про діяльність органів місцевого самоврядування. На сьогодні «Школа» налічує більше 2000 випускників.
 
«Дуже важливо дати зрозуміти молоді, що відбувається у стінах міської ради та те, що чиновники – звичайні люди, які приймають важливі рішення. Ми маємо донести можливість комунікації між владою та молоддю. Для того, щоб молодь напряму могла задавати питання та отримувати на них відповіді», – розповідає начальник управління сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.
 
По закінченню курсу Школи місцевого самоврядування слухачі отримують сертифікати.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове