Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 39
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477142
Прогноз погоди
Пункти доочистки води вирішать проблему питної води у Житомирі
18 жовтня 2016 року 16:54
«Проблему питної води можуть вирішити пункти доочистки. Таких фільтраційних станцій потрібно 15-20 на таке місто як Житомир», - переконаний Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Для цього потрібно буде пробурити 2-3 свердловини для забезпечення їх водою.
 
Мер переконаний, що вирішувати проблему водопостачання та її якості потрібно комплексним підходом: очистки водосховища, заміни комунікацій та модернізації обладнання на «Житомирводоканалі».
 
«Вирішити проблему міста з неякісною водою можливо лише при залученні коштів Європейського банку реконструкції та розвитку. Така програма модернізації затягнеться на декілька років. Зараз ми можемо встановити пункти доочистки води у кожному мікрорайоні міста. У такому випадку, житомиряни отримають якісну питну воду вже найближчим часом», - переконаний Сергій Сухомлин.
 
На сьогоднішній день більшість водойм області, які забезпечували річку тетерів достатньою кількістю води передані в оренду. Раніше завдяки спуску цих водойм можна було регулювати рівень води на Відсічному водозаборі. Зараз це зробити не можливо.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare