Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 49
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 477156
Прогноз погоди
Українсько-польський бізнес-форум
17 жовтня 2016 року 14:55
Понад 100 представників із Житомирщини та Республіки Польща взяли участь в Українсько-польському бізнес-форумі, що відбувся 14 жовтня на території ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир». Більшість із учасників – представники бізнес-кіл, інвестори, які успішно розвивають бізнес у нашій області.
 
Міський голова Сергій Сухомлин під час форуму повідомив, що Житомир тісно співпрацює із польськими містами – нещодавно було підписано угоду про співробітництво із м. Битом, на прикладі якого Житомир переймає досвід створення індустріального парку. 
 
"Ми чітко розуміємо, що тільки залучення інвестицій та створення робочих місць дасть змогу розвивати місто та піднімати рівень життя людей. Ми вже почали процес створення індустріального парку у Житомирі. Зараз він знаходиться у процесі реєстрації. Це буде реальний майданчик для залучення інвестиції", - сказав міський голова Сергій Сухомлин.
 
Генеральний директор ТОВ «Кромберг енд Шуберт Житомир» Олександр Шаварський підтвердив, що у Житомирському регіоні підприємство успішно розвивається, виготовляючи продукцію для відомих автомобільних брендів. Нині на підприємстві працює понад 1800 осіб.
 
Під час форуму учасники ознайомилися із презентаційними матеріалами, що демонструють інвестиційні можливості міста районів Житомирщини, а також побували на екскурсії на виробництві підприємства.
 
За інформацію прес-служби Житомирської ОДА


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare