Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482223
Прогноз погоди
Діти Житомира привітали військових з Днем захисника України
13 жовтня 2016 року 17:36
"Діти міста – захисникам України!" - під таким гаслом напередодні Дня захисника України 11 та 13 жовтня відбулися урочистості для особового складу  95 окремої  десантно-штурмової бригади та колективу Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова.
 
Концертна програма, підготовлена  учнями та викладачами музичної школи №5, перемежована пісенними та інструментальними композиціями, подарувала усім присутнім хвилини святкового настрою.
 
До урочистостей долучилися і самі десантники. Зворушливою була пісня у їх виконанні, присвячена пам’яті загиблих Героїв у зоні АТО.
 
Директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко і заступник начальника управління культури Наталія Марчук передали керівникам установ вітальні адреси від Житомирського міського голови С.І.Сухомлина та висловили найщиріші побажання усім захисникам. Ольга Юрченко передала подарунки від дітей міста – листівки, виготовлені ними власноруч.
 
Наша вдячність воїнам-захисникам України - безмежна.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare