Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5566
візитів всього: 481478
Прогноз погоди
Освітяни м. Житомира презентували свої досягнення на 13-ій обласній виставці «Сучасна освіта Житомирщини».
3 лютого 2010 року 10:14
Освітяни м. Житомира презентували свої досягнення на 13-ій обласній виставці «Сучасна освіта Житомирщини».
Освітянські виставки засвідчують плідну працю багатьох закладів освіти у розв'язанні проблем реформування, стали лабораторією передового досвіду, об'єднують науковців і педагогів в пошуках ефективних шляхів удосконалення навчально-виховного процесу, моделей управління.
Педагогічним колективом міста представлено 180 матеріалів з досвіду роботи у 10 номінаціях: управління освітою, методична робота з педагогічними кадрами, позашкільна освіта; робота з обдарованими учнями; виховна робота; дошкільна освіта; застосування інноваційних технологій у викладанні базових дисциплін; бібліотечні технології; діяльність психологічних служб.
Науково –методичний центр управління освіти презентував матеріали щодо наукового супроводу впровадження інновацій в навчально –виховний процес закладів освіти міста. За результатам виставки готується анотований каталог передового педагогічного досвіду.
Кожен відвідувач виставки, познайомившись із матеріалами виставки, не залишиться байдужим до представлених доробків, кожен знайде щось до душі, візьме щось для себе нове і зреалізує у своїй праці.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare