Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 482325
Прогноз погоди
З 11 жовтня у Житомирі розпочнеться опалювальний сезон
10 жовтня 2016 року 16:58

Рішення про початок опалювального сезону прийняв виконавчий комітет Житомирської міської ради. З 11 жовтня опалювальний сезон розпочнеться у закладах соціальної сфери і з 12 жовтня розпочнеться підключення систем теплопостачання для всіх будинків не залежно від форми власності.

«Загалом місто готове до опалювального сезону. Проте, є декілька проблемних об’єктів – це будинки, що підключені до котельні на території 95-ї бригади. Ця котельня не належить місту, але люди живуть у нашому місті і питання з Міністерством оборони треба вирішувати. Ще є один проблемний будинок, що був підключений до котельні кондитерської фабрики На даний момент йде врегулювання цього питання. Стосовно мікрорайону Польова у двох будинках впродовж двох днів будуть завершені ремонтні роботи, та теплоносій будуть подані у ці будинки», – розповідає міський голова Сергій Сухолмлин.

Для того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон було вжито заходів, для належної підготовки усіх комунальних об’єктів та всіх об’єктів міста до зими. Виконано першочергові невідкладні роботи з підготовки об’єктів міського водопровідно-калінізаційного, теплового та газового господарств, благоустрою, енергозабезпечення приміщень інженерних комунікацій навчально-виховних закладів та лікувальних установ.

«До опалювального сезону готові всі школи, дитячі садочки, лікарні, соціальні об’єкти, заклади культури. Підготовлено до роботи в зимовий період 95 % водопровідних, каналізаційних мереж, 100% котелень, 100% об’єктів благоустрою та дорожньо-мостового господарства та 95% спецтехніки. На сьогодні активізовано роботу комунальних підприємств, щодо звершення всіх робіт», – розповідає заступник міського голови Олександр Фещенко.

Ситуація, щодо підготовки до опалювального сезону закладів освіти прокоментував заступник міського голови Матвій Хренов:

«Заклади освіти готові до опалювального сезону. Ті заклади в яких була проведена термомодернізація температурний режим становить 18-20 °С градусів, в закладах, де ще не була проведена термомодернізація, температура сягає 14-15°С градусів. До центрального опалення в місті підключено 65 закладів освіти та 13 навчальних закладів опалюються власними котельнями».

Всі будинки, незалежно від форми власності, будуть підключені до системи теплопостачання. Проте підтримувати опалювальний сезон належним чином у будинках що належать ОСББ буде необхідно власними силами або заключивши договір з ВЖРЕП на технічне обслуговування в період опалювального сезону.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare