Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464273
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана
29 вересня 2016 року 17:14
 З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку почесними Грамотами виконавчого комітету були нагороджені ветерани-активісти.

 

«На передодні Міжнародного дня людей похилого віку, хочу подякувати вам за те, що кожен з вас зробив для міста Житомира. Нажаль за роки незалежності в нашому місті з’явилося не так багато нового, а все що створено було створено вами. Сьогодні ті люди, що сидять в залі – це ті люди, які будували та створювали Житомир, які виховували дітей, що зараз продовжують ваші традиції. У не простий для України час,коли йде неоголошена війна та є криза в економіці саме ваш досвід та приклад надихає нас на нашу роботу», – привітав зі святом Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

 

В Житомирі діє програма соціального захисту населення на 2016-2020 роки, і в межах цієї програми визначено ряд заходів, що здійснюються для підтримки людей похилого віку.

 

Для найбільш незахищених людей цієї категорії, а саме людей самотніх, з міського бюджету фінансується Територіальний центр обслуговування одиноких непрацездатних людей, на функціонування якого було виділено понад 9,5 мільйонів гривень.

 

Крім того, Житомирською міською радою спрямовано кошти, близько 3-х мільйонів гривень, на надання одноразових адресних соціальних допомог людям, які опинилися в скрутному матеріальному становищі.

 

З липня місяця 2016 року здійснюється безкоштовне гаряче харчування для людей, які того потребують. На дану послугу було проведено тендерну закупівлю, і в двох підприємствах громадського харчування, а саме в кафе «Явір» то ТОВ «№7», з липня по грудень місяць щодня 200 людей отримують гаряче харчування.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове