Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482270
Прогноз погоди
На Михайлівській почали роботи з укладання плитки
28 вересня 2016 року 18:51
Ремонтні роботи по укладанню плитки на вул. Михайлівській (від вул. Бердичівської до вул. Лятошинського) планують завершити до кінця листопада. Також до кінця року планують завершити роботи по освітленню та облаштуванні комунікацій для майбутнього будівництва фонтану. Під час укладання плитки на вул. Михайлівській використовують три види граніту: лабрадорит, корнінський та покостівський.
 
«Спочатку сума, яку мали виділити на ремонт вул. Михайлівської, сягала 15 мільйонів гривень, після того як проект пройшов всі експертизи сума була збільшена до 17 мільйонів гривень, саме на цю суму проводився тендер. Попрацювавши з підрядники, я впевнений, що ми зможемо зекономити 2 мільйони гривень, та вкластися в ті 15 мільйонів. Здешевлення відбулося за рахунок граніту та робіт по його укладанню, вдалося зекономити близько 700 тисяч грн. Також, сподіваюсь, що ми зможемо зменшити суму, яка закладена на установку болардів та сцени», – розповідає міський голова Сергій Сухомлин.
 
В ході ремонту, на вул. Михайлівський було видалено дев’ять лип, на їх місці планують висадити дерева, що передбачені проектом.
Проект реконструкції вул. Михайлівської не передбачає ремонт фасадів будинку розміщених вздовж вулиці. Проте між міською радою та підприємцями є домовленість, що після реконструкції буде змінена повністю вся зовнішня реклама, відповідно до нової архітектурної концепції міста. Всі літні майданчики будуть зняті або переоблаштовані так, щоб не закривати фасади.
 
Для вул. Михайлівської замовили новий дизайн люків, на яких будуть зображені визначні пам’ятки Житомира та напис «Живи Житомиром» на шести мовах.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare