Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 61
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464615
Прогноз погоди
В Житомирі відзначили волонтерів за активну громадську позицію
23 вересня 2016 року 16:55
Відзнаки волонтерам вручив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин:
 
«В першу чергу хочу подякувати вам за ту роботу, яку ви проводите. Ми розуміємо, що без волонтерів, без об’єднання людей навколо спільної ідеї – ідеї допомоги нічого б у нас не вийшло».
 
Відповідно до розпорядження міського голови нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом, за постійну допомогу багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, сиротам, інвалідам, за активну участь у житті міста нагороджена Олеся Морозова.
 
Нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом, за простійну допомогу та підтримку військовослужбовців, що виконують бойові завдання в зоні АТО та їх родин нагороджений Ігор Горбачевський.
 
Подякою виконавчого комітету Житомирської міської ради за вагомий внесок у підтримку воїнів АТО та з нагоди відзначення Дня міста Житомира нагороджені Артем Олановський, Ніна Шепетуха, Ольга Красько, Анна Якимчук, Віта Демусь, Діана Фурманова, Юлія Демусь, Юлія Пастух, Юлія Маєвська та Анастасія Нестерова.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове