Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 127
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477407
Прогноз погоди
На вихідних центр Житомира перетвориться на «Майстерню міста»
22 вересня 2016 року 15:50
На майданчику біля кінотеатру «Жовтень» з 23 по 25 вересня працюватимуть  павільйони, де громадські організації, влада та громада дискутуватимуть, навчатимуться та  обговорюватимуть як розвивати Житомир.
 
У такий спосіб ініціатори проекту намагаються активізувати мешканців різних мікрорайонів міста і надати поштовх для подальшої діяльності у цих місцях. Подібні проекти «Майстерні міста» вже відбулися у Львові, Чернівцях, Одесі, Києві та Івано-Франківську, на черзі – Житомир.
 
Офіційна церемонія відкриття загальноміського заходу відбудеться 23 вересня о 13.00 год. за участі міського голови та міжнародних експертів. До участі у «Майстерні міста» були запрошені представники громадських організацій, митці, ремісники, студенти, волонтери та активні жителі Житомира, які зацікавлені у розвитку рідного міста та спільному вирішенні проблем громади.
 
В рамках «Майстерні міста», окрім тренінгів, презентацій та майстер-класів, проводитимуться кілька триденних досліджень. 
 
«Ми рухаємось в тому напрямку, щоб зрозуміти ті проблеми людей, які ми не бачимо на поверхні. Ми хочемо почути протягом цих трьох днів різні думки різних верств населення та намалювати не тільки карту проблем, а й карту щасливих місць, намагаючись балансувати між проблемами та ідеями, як розвивати місто», – зазначив начальник департаменту економічного розвитку Микола Костриця.
 
Захід відбудеться в рамках реалізації проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у співпраці з Житомирською міською радою та фінансується урядами Німеччини і Швейцарської Конфедерації.  Детальніше ознайомитися з програмою «Майстерні міста» можна на фото, а також в розділі «Інтегрований розвиток міста». 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare